Benieuwd naar onze acties? Klik hier!

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten,
nieuws en aanbiedingen?
Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief.

Vul hier uw e-mailadres in:


E-mail: *

Inschrijven voor:

  • nieuwsbrief

Volatile Aromatherapie

 

In de aromatherapie worden essentiële oliën toegepast ter bevordering van de gezondheid. De therapeutische eigenschappen van deze oliën hebben invloed op lichaam en geest. Aromatherapie probeert het zelfhelende vermogen van de mens te stimuleren en de aanwezige levensenergie te ondersteunen met gebruik van essentiële oliën.

Zo werkt aromatherapie
Essentiële oliën komen op diverse manieren in het lichaam terecht: door inademing van de vluchtige oliën of doordat ze vermengd worden met een huidverzorgingsproduct. Via de huid komen de essentiële oliën in de bloedbaan terecht. Bij inademing komen ze via de longen in het bloed terecht.
Daarnaast roepen ze prikkels op die door het zenuwstelsel naar het limbische systeem van de hersenen geleid worden. Hierdoor hebben de geurende plantaardige oliën een direct merkbare uitwerking op de gemoedstoestand en de lichamelijke conditie van de mens.

Hoe kunnen essentiële oliën gebruikt worden
Essentiële oliën kunnen vermengd worden met een neutrale massage-olie, badolie, douchegel of bodymilk. Verder kunnen de geurige oliën verdampt worden in een aromalampje of diffuser. En ze kunnen geinhaleerd worden of verwerkt worden in stoombaden, baden, voetenbaden of kompressen.

Producten bij Perfect for you
- 30 verschillende essentiële oliën
- massageolie
- douchegel
- badolie
- handencreme
- voetencreme
- babyproducten
- kadoverpakkingen
- warmtecompressen

Kijk voor meer producten in de winkel. Ons assortiment wordt regelmatig aangevuld en uitgebreid. Alle producten die we niet op voorraad hebben kunnen besteld worden.

Waarschuwing
Houd essentiële oliën buiten gebruik van kinderen en breng ze niet aan op oog- of mondslijmvliezen en genitaliën. Een aantal essentiële oliën mogen niet worden gebruikt bij baby's en tijdens de zwangerschap.